top of page

Аз съм Диана Петкова-Василева. Дизайна и артистичността са в кръвта ми. Устремена съм да създавам красиви и стойностни проекти! 

Така устремено завърших своята бакалаварска степен "Интериорен и пространствен дизайн" в Нов Български Университет, след което бях сигурна с какво ще продължа да се занимавам и записах магистърска степен MBA, която да допълни системата.

Още преди да завърша университетската си степен по дизайн започнах да работя в интериорно и мебелно студио за модерен дизайн. Там един от собствениците Антон Георгиев вложи своето желание и усилия да ми предаде своят опит и знания, за което съм му безкрайно благодарна! Благодаря ти, Тони!

След една година сериозна работа и обучение продължих своят творчески и житейски опит във фирма, която се занимава с мебелно производство на мебели от масив. Фирмата е предимно обърната към класиката, прованса и контемпорари стила. В тази фирма опитвайки се да внедря модерните елементи, които така харесвам, разбрах, че съм избрала ново място, където да продължа своето развитие. Точно там започнах да харесвам и дори заобичах тези стилове. Тук е момента за още благодарности. Благодаря ти, Ивайло Митов! За почти четири години три, от които бях и мениджър на един от шоурумите на фирмата придобих опит не само като дизайнер. 

И ето след няколко години опит в различни сфери в дизайна взех решение да направя моето интериорно студио              "Диана Петкова Дизайн" ЕООД.  И сега съм щастлива, че то съществува вече почти пет години! Радвам се на доволни и щастливи клиенти, на които също искам да благодаря за доверието и добрият им избор на интериорен дизайнер! :) 

IMG_9282.jpg
Моята Визия
IMG_9066.jpg

Поглед към детайла

Детайлите са комфорт, красота, визия, мисъл.

Обичам детайлите във всеки един смисъл!

IMG_8844-HDR.jpg

Функция

Красотата не е всичко!

Като се прибера в дома си искам да имам кът за всяка моя нужда и претенция.

Дали и с Вас е така?

IMG_4151.jpg

Ергономия

Размерите са водещи в моята работа.

От тях идва комфорта и функциалността в едно помещение!

IMG_9329.jpg

Персонално

Най-интересната част от моята работа е да разбера Вашите желания и предпочитания за интериор със собствено име!

7_IMG_5805.jpg

Уют

Често клиентите свързват моите интериори с уют.

Това е защото уюта е част от моята концепция, която искам да предам на Вас, моите клиенти!

bottom of page